快捷登录

谢谢论坛的帮助

c4ad 来自: 澳大利亚

I got 3 hds out of 4 in 1 sem, i dun brag myself like you do... many frds of mine speak perfect english, they dun open their mouths whenever they feel like. Lectures are NOT your private study time, if you are keen to study that much, plz pop in during the consultation time.
1 hint for you, think before you act, sometimes, even think twice! you'll become a much more lovable person.

p.s. i'm the 1 who spoke to you during the break, I didn;t mean to be rude or threatening in some way. But what you act does have negative impacts on me and my frds

I'd be most happy to get to know you in the near future, after all, I like all the diligent ppl who fight for what they want

best luck
回复 · 2009-8-12 15:59:12
Candice 来自: 澳大利亚

................问题少女....

如果上课问一个两个问题就说是问问题,,,
问一大堆不是浪费大家时间,,

全世界在上课的人只等你一个人问十几二十个...那简直浪费时间..而且影响进度拉,....
回复 · 2009-8-12 16:18:33
ycyap 来自: 澳大利亚

有看到我的留言吗?
可以考虑喔!?
等你回复
回复 · 2009-8-12 18:14:27
幽灵公主 来自: 澳大利亚

全世界在上课的人只等你一个人问十几二十个...那简直浪费时间..而且影响进度拉,....
Candice 发表于 12/8/2009 16:18

你不会是看到人家找到工作而心态不平衡吧。典型的吃不到葡萄说葡萄酸。人家不懂问个问题也有错啊?
回复 · 2009-8-12 18:55:10
Candice 来自: 澳大利亚

67# 幽灵公主

呵,,呵,,那你也知道她有太多问题要问吧? 你见识过她问问题..?? 那她不懂得东西也太多了吧..
回复 · 2009-8-12 19:06:49
Spearmint 来自: 澳大利亚

I got 3 hds out of 4 in 1 sem, i dun brag myself like you do... many frds of mine speak perfect english, they dun open their mouths whenever they feel like. Lectures are NOT your private study time, i ...
c4ad 发表于 2009-8-12 15:59

完全同意
回复 · 2009-8-12 19:08:14
xiaoyualice 楼主 来自: 澳大利亚

I got 3 hds out of 4 in 1 sem, i dun brag myself like you do... many frds of mine speak perfect english, they dun open their mouths whenever they feel like. Lectures are NOT your private study time, i ...
c4ad 发表于 2009-8-12 15:59

哈哈,很好,听到你的回复。 说得有道理,不过我从来没有想过用“LECTURE”来练习口语,反而是担心自己问的问题太弱智而被老师同学笑。所以,只是有时候觉得可能大家都会有同样的疑问而一起分享老师的解答。 而且,上课问老师问题,我敢说,没有哪一节课,我是会超过5个问题的,经常也没有出声,或者,就一两个问题而已。 回答老师问题倒是占大比例,要是回答问题,你也有意见,那就随你便咯。呵呵
回复 · 2009-8-12 19:11:32

有看到我的留言吗?
可以考虑喔!?
等你回复
ycyap 发表于 2009-8-12 18:14

非常非常感谢你哦O(∩_∩)O~
不过,一个朋友比你前一点,提出这个方案呢。 所以,我就麻烦他了哦。仍然很感激你,下次我买车后,要是一起上课,可以送你回家啊
回复 · 2009-8-12 19:14:58

Candice 发表于 2009-8-12 16:18

我从来没有想过用“LECTURE”来练习口语,反而是担心自己问的问题太弱智而被老师同学笑。所以,只是有时候觉得可能大家都会有同样的疑问而一起分享老师的解答。 而且,上课问老师问题,我敢说,没有哪一节课,我是会超过5个问题的,经常也没有出声,或者,就一两个问题而已。 回答老师问题倒是占大比例,要是回答问题,你也有意见,那就随你便咯。呵呵
回复 · 2009-8-12 19:16:59
M0139184 来自: LAN

有问题就问有设么错,有的人就是见不的别人比自己好{:3_181:}
回复 · 2009-8-12 19:25:23